HOME       FLOTA       ORAR CURSE        TARIFE       TRASEE       EXCURSII       ZONA CLIENTI        CONTACT
 
 

Bun venit pe pagina firmei MAXITRANS!


Divizia de transport a Societății Comerciale "MAXITRANS COMPANY" srl din Campulung Moldovenesc a aparut pe piața transporturilor interurbane de persoane ca o necesitate mult-așteptată.

Susținem aceasta deoarece la începutul deceniului curent, piața de transport zonal era dominată de autobuze moștenite din "Epoca de aur", lipsite de orice mijloc de reducere a emisiilor poluante sau de echipamente de asigurare a securității pasagerilor. Nici vorbă de aer condiționat pe timp de vară, sisteme de încălzire pe timp de iarnă. Cât despre sisteme de sonorizare, singura "muzică" era huruitul îngrozitor al motoarelor vechi și cu randament scăzut.

Încă de la înființare, ideologia de bază a firmei a fost construită în jurul ideii de calitate. Ataâ calitatea mijloacelor de transport și a angajaților, cât și cea a serciilor oferite. S-au achiziționat microbuze și autobuze de calitate ridicată, personalul a fost în permanență calificat și specializat, paleta de servicii a fost diversificată în permanență. Au fost oferite avantaje suplimentare clienților fideli, elevilor, călătorilor din categorii defavorizate.

Chiar dacă drumul a fost de cele mai multe ori plin de obstacole, putem susține cu mândrie că la acest moment firma dispune de o flota modernă, într-o stare tehnică impecabilă, de o echipă tânără și în același timp experimentată, capabilă să facă față celor mai variate solicitări din partea clienților.

Poate cel mai important lucru este acela că am reușit să oferim clienților noștri servicii de TRANSPORT CIVILIZAT. Plecând de la punctualitatea curselor, adaugând curățenia și atmosfera plăcută din mijloacele noastre de transport și amabilitatea personalului, standardul MAXITRANS crește în continuare și suntem mulțumiți de acest lucru.

 


Proiect realizat de OVO-Media